30 September 2013

ME: TESTIMONI BELYA PSS


assalamualaikum

Haihhhh!!akhirnya terhasil jugak testimoni diri sendiri untuk produk belvya pss ni setelah hampir dua minggu menggunakannya...sepetang mencari.. penat dok belek-belek gambar. nak cari gambar based on kedudukan yang sama sebelum n selepas pakai belvya ni.. baru lah orang boleh nampak perubahan yang dialami..nah!!!!







gambar sebelum adalah waktu bulan syawal..memang bambam and berisi sangat badan.. berat hampir 55 kg.. memang menakutkan!! orang jenis macam aku ni jenis lemak senang naik kat muka.. so yang jadi mangsa pipi ni lah..besar macam buah pau.. hidung pon hampir tenggelam.. doublechin xyah cite..


 almost two week aku tonyoh scrub belvya pss ni and mandi dengan air suam..(kesian bilik air sendiri tak diguna..hukhuk).. muka aku ni mmg susah sikit nak nampak perubahan walhal orang lain baru dua hari pon dah nampak kesan nye..mane taknye.. dagu i tak runcing lah.. so tonyoh la bnyak mana pon, x kan runcing nya dagu aku ni.. tapi jgn risau!!!!perubahan boleh dilihat dari sudut pipi ok!!!! kempis gitu berbanding sebelum ini.. hidung pon dah tak kena hempap kat pipi dah.. masing-masing dah ada space.. dan dagu iolls yang terbelah sikit tu pon dah boleh nampak dah.. kalau tak sebelum ni, memang tenggelam habis-habisan.. suka sangat!!! 


haaaa..dan berat aku sekarang dah hampir 51 kg tau.. semua ni kesan daripada penggunaan belvya pss dan juga  pemakanan yang baik gituuuuu!!!!! makan nasi sekali sehari je..kuantiti nasi tak sampai sepinggan.. hari-hari bertemankan lauk ayam or ikan bakar dan sup sayur... kalau rasa lapar sangat, ratah je sup sayur tu.. supplement pon aku selalu amalkan..maklumlah..nak makan buah malas..so telan je lah supplement.. 


so korang yang nak dapatkan pipi yang kempis or nak buang lemak yang korang tak suka tu, jom kita sama-sama lakukan tips ini



CARA UNTUK DAPATKAN KESAN YANG WOWW DGN BELVYA PSS

* mandi dengan air suam supaya liang-liang di badan tu terbukak dan bila kita scrub belvya ni, maka mudah lah ia meresap ke dalam lemak-lemak degil tu..
*gosok scrub belvya ni perlahan-lahan (jgn kasar2 tau nanti luka) gosok mengikut lawan arah jam. 
*kalau sapu kat perut, gosok mengikut lawan arah jam sampailah biji2 scrub tu dah takde..
*kalau kat pipi pon sama..ikut lawan arah jam.. kat bawah dagu pulak, pastikan gosok dari bawah ke atas...hidung pulak tak pasti..hehe.. 
*amalkan lah cara hidup sihat.. maksudnya dari segi pemakanan.. buat senaman ringan..
insya'allah.. anda sendiri akan dapat rasai kesan perubahannya.. believe me!!!


macam biasalah..
sesiapa yang berminat nak order belvya pss ni bolehlah contact saya

msg/whatsapp/viber 011-11330105
email nurulfarhanaderapa@gmail.com
inbox fb (search Nurul Farhana SF)

assalamualaikumm...


1 comment:

Anonymous said...

Salam nak tanye
Mcm mn ye gosok lawan arah jam ni?
Sy ada beli belvya jgk.
Dari jam 123 ke atau dari jam 12 11 10 ?
Harap boleh bantu ye :)