28 September 2013

NEW: TESTIMONI BELVYA PSS FROM MY AUNTIE

Assalamualaikum dan salam sejahtera!!!

wah!wah!wah! hari ni saje je nak bukak pages belvya.. scroll punya scroll, ternampak gambar my auntie!! caya lah.. dah masuk dalam list testimoni belvya pss uolls.. actually, auntie i ni mmg customer yg setia lah..ada je produk baru aku jual, die terus nak cuba.. danmemang menjadi lah bila guna belvya pss ni.. mula tu my auntie mms gambar selepas 2 hari menggunakan belvya pss.. mmg teruja noks!!! then aku suruh my auntie hantar gambar sebelum dan selepas.. bila dah dapat, terus aku upload kat facebook and inbox gambar tu dekat my HQ.. dia pon teruja.. dan xsangka gambar tu terpilih untuk diletakkan dalam list testimoni belvya pss.. its means ada perubahan lah kan?? 


alhamdulillah.. nampaknya bila dah apply jadi agent belvya ni, i dah ada testimoni sendiri lah yer.. suka sangat.. hope sangat lepas ni i dapat bnyak lagi testimoni from my own customer. muka sendiri bila nak letak ek??? tunggu lah.. tak de masa nak tangkap gambar sendiri.. keluar pon tak.. setakat keluar pos barang customer je lah.. huhu.. dan korang korang!!!! meh kita runcingkan wajah kita dengan belvya pss.. nak kuruskan pipi pon boleh.. nak nyahkan lemak-lemak degil or selulit pon sudah pasti boleh..yang penting keazaman itu yer!!!!




HARGA RM 85/ RM90 SS (120 GM)

nah..ni kaler scrub belvya pss ni.. kaler pink gitu.. baunya Ya Allah!!memang wangi sangat..sebabnya ada haruman aromatherapy ala-ala kat spa gitu..bila kita scrub belvya ni, rasanya sejuk-sejuk..


meh nak terangkan cara-cara guna belvya pss ni uolls..
* basahkan dulu tempat yang kita nak hilangkan lebihan lemak tu.
* ambik secubit or lebih (depends kegunaan msg2)
*gosokkan scrub belvya mengikut lawan arah jam smpai butir2 scrub tu hilang
*biarkan seketika (2-3 minit)
*bilas dengan air sua (utk hasil yang lebih cepat)






UNTUK ORDER 
MSG/WHATSAPP/VIBER 011-11330105
EMAIL nurulfarhanaderapa@gmail.com
INBOX FB Nurul Farhana SF



No comments: