24 September 2013

TESTIMONI BELVYA PSS

Assalamualaikum

psssttt!!! hye korang.. hari ni i nak share testimoni belvya pss tau!!! banyak sangat pihak-pihak stokis and dealer dapat testimoni yang sangat memberangsangkan.. nampaknya ramai dah yang tertarik dengan belvya pss ni termasuk iolls sendirik.. sekarang i dah pakai balik scrub belvya tu.. dah masuk 4 hari kot i guna belvya ni.. dan selama 4 hari ni, ada lah sehari tu i terskip mandi dengan air biasa (means bukan air suam).. bukan ape, xlarat nak berangkut barang-barang mandi kat bilik ayaq lain.. kat bilik ayaq sendiri takde shower heater pulak..uolls tau tak?? best sangat guna scrub ni tau.. bau aroma scrub ni mmg buat kira rasa nyaman je.. sejuk-sejuk berangin orang cakap.. kalau pakai ni kat muka, mesti rasa cam nak tido.. sebab sejuk.. pastu kan kulit kita pon akan lagi cerah.. kalau tak percaya, korang sendiri kena cuba dan rasainya sendiri.. memang dijamin syok sangat..




sangat kagum dengan pengguna belvya pss ini.. mampu menghilangkan lemak-lemak di badan.. nampak comel ye bile dan kurus.. hehe



dagu runcing dan kulit makin cerah...AWESOME sangat!!!























nah!!!! banyakkan??? i sendiri tak larat nak upload.. actually ada lagi testimoni bergambar yang tak upload..haaaaaa!!! testimoni pendapat customer pon ada.. jom review sekarang!!!
















sampai situ je lah testimoni i dapat share ngan korang.. nanti nak tunggu testimoni sendiri pulak.. tapi kalau nak dapat muka runcing tu memang susah sebab i jenis muka kotak.. dagu pon sejemput je.. huhu.. tapi pipi memang besau nauuu.. nanti kita test tengok pipi i ni boleh kurus ke tak.. hehe.. 

jangan lupa bagi sesiapa yang ingin mencuba belvya pss ataupon nak tanye something related with dis product, uolls boleh lah email i di nurulfarhanaderapa@gmail.com atau msg/whatsapp/viber di 011-11330105 atau pon inbox kat fb je..(serach Nurul Farhana SF)

BYE BYE BYE



2 comments:

Atiqah Razak said...

salam.saya pengguna belvya jugak. nak tanya sis ambik lama untuk kurus?

jirus air said...

Terima Kasih share belvya ni,Saya sekeluarga ambil yg haq sahaja.Lain2 tiada.Dulu kini dan selamanya.