31 October 2013

MAXI DRESS SULAM

assalamualaikum 

ada sesiapa suka maxi dress kembang tak???
cun sangat dress ni tau!!kat pinggang tu ada kain sulam gitu..menarik sangat!!!
and then lapisan kain kat bawah tu ada dua tone..
cun kan??nampak la contra sikit..

~made from lycra material, soft, and strechable..
~free size and can fit up to XL size
~fress length 150cm
~bust 50cm
~waist 43cm
~armwhole 23cm


PRICE RM 80
postage semenanjung RM7/ ss RM10

sms/whatsapp 011-11330105
and order now!!






















26 October 2013

SALE!!! SALE!! SALE DATANG MENGGILA!!!

assalamualaikum!!!

di kesampatan ini, nak bagitau uolls semua yang kali ini SALE gila-gila akan menggilai anda semua!!! harga memang dijamin MURAH!!! dan banyak produk turut disenaraikan utk sale kali ini.. memang rugi kalau anda tak grab sekarang!!! harga memang murah daripada harga asal!!! jualan akan berakhir tepat jam 12 malam pada 01/ 11/2013!! so kalau nak beli produk dengan harga yang murah, bolehlah order sekarang..SEKARANG!!


sms/whatsapp (ana) 011-11330105
SALE!! SALE!!
26/10/2013 - sehingga  01/11/2013


MURAH!!MURAH!!MURAH!!







ANTARA PRODUK UNTUK SALE KALI INI IALAH :

~ Aurawhite 900000mg
~ Aurawhite coklat
~ Aurashine
~ Sf beauty full set
~ Sf beauty trial
~ Figer up 
~ Bedak arab stok terhad(russet,chery pink)
~ Lavinda slimmist spray
~ Lavinda skincare trial
~ Lavinda skincare ekslusif set
~ Pmvc felinna
~ Lotion felinna
~ Tea berry
~ Ferwhite -1kg 
~ Fereena skin16. Bb doll fondation
~ Beautnaturell 
~ Vco everlynn 
~ Set treatmnt everlynn 
~ Box serum 
~ 3in1 everlynn
~ Lotion everlynn 
~ Bb pinkish royal gel
~ Deadorant whitening roll 
~Magika snow mask 
~Sexy touch 
~Gadis collagen 
~Moisturizer
~ Golden collagen gel
 ~Glutathione collagen gel
~ Maixara vit c tablet-
 ~Maixara white
~ Maixara slim look
 ~D’naz skincare
 ~D’naz magic fondation
~ D’naz toner collagen
~ D’naz treatment
~ D’naz krim ku-neng
~ K-colly
~ Radiglow
~ Bellavita
~ Body beauty essential oil bellavita
~ Shishedo mask 100 kpg
~ Collagen plus vit e
~ Supra kylon
~ Wonderglow gold
~ Lavinda sabun 
~ Flawless white skincare-rami trial
~ Flawless white skincare fullset
~ Cathy-l –glutathion
~ .advance slim
~ Jus perawan d’herb
~ Jus pancak arjuna dherb
~ Lipstik collagen dherb
~ Glow white dherb
~ Vit c pahang pharma
~ Secrect bust up
~ Emily whithening
~ Bamboo
~ Liptint
~ Ibu putih
~ Bedak danos
~Sabun susu beras 1 dozen
~Slimming coffee
~ White coffee everlynnn
~ Bedak syiria
~ 2be geogees
~ Cmc felinna- 
~ Sabun marine
~. Azza cold powder
~. Aurashine
~. perla coffe
~. Tabita skincare travel
~ Ubat super gemuk
~. MZ spray
~. Mz soap
.~Bb plus 
~ Lotion Qitera
~ Nour ain 4in1
~ Pome lotion
~ Pome clenser



so korang yang berminat tu bolehla order cepat cepat yer!!!
nanti dah habis sale, baru nak order..
takmo takmo yer!!!
order sekarang...

sms/whatsapp  011-11330105..


20 October 2013

SABUN MARINE ESSENCE aka SABUN KETIAK

Assalamualaikum readers!!!


ANDA MENGALAMI MASALAH DI BAWAH????
KETIAK HITAM??
CELAH KELANGKANG PEHA GELAP??
KULIT KUSAM??
KULIT MENGGELUPAS??
KULIT BADAN BERJERAWAT??
DAKI DI  LEHER, SIKU DAN LUTUT??
MENGALAMI PIGMENTASI PADA MUKA DAN BADAN??
MENGALAMI MASALAH ECZEMA???



hanya dengan bantuan SABUN MARINE ESSENCE, kami dapat mebantu anda memiliki kulit yang halus mulus dan cerah berseri..




SABUN MARINE ESSENCE 
1 KETUL HARGA RM 40 FREE POSTAGE
1 KOTAK (ADA 3 KETUL SABUN) HARGA RM 110 FREE POSTAGE


KELEBIHAN SABUN MARINE ESSENCE aka SABUN KETIAK

*cerahkan ketiak dan celah-celah badan yang gelap
*menghilangkan kesan daki pada leher, siku, lutut dan buku lali
*menghilangkan gatal-gatal pada kulit
*merawat penyakit eczema
*menghalus, mencerah dan melembapkan kulit
*menghilangkan jerawat pada belakang badan
*mengurangkan pigmentasi pada kulit badan dan wajah
*sabun yang mempunya aura fresh yang membantu pengguna berasa nyaman..





ANTARA BAHAN-BAHAN YANG ADA DALAM SABUN MARINE ESSENCE

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)

- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.





hubungi saya ANA segera!!!!

sms/whatsapp 011-11330105


18 October 2013

PRE LOVED ITEM

Assalamualaikum..

akhirnya boleh jugak update blog ni..
line broadband sejak dua menjak ni memang mcm ciput vavi...huhu..
lembap semacam..
hari ni baru dpat update..ok!
just nak update ttg pre loved item ni..
memang love sangat..
tapi dah xley pakai..xmuat..
clothes kat bawah ni ada yang xpernah sy pakai..
yang pakai pon boleh kira..sekali jer..hehe..



untuk order, sila sediakan details di bawah siap-siap tau!!
*nama
*alamat
*no fon
*name item

hantarkan details tersebut ke 011-11330105.. whatsapp pon boley..
kalau nak email, emailkan ke nurulfarhanaderapa@gmail.com


MAXI DRESS MUSTARD 

baru sekali je pakai.. 
hanya RM 25 include postage
FREE SIZE









PEPLUM DRESS (ONE PIECE)

Sekali seumur hidup pakai..
Hanya RM 40 include postage
FREE SIZE











PEPLUM JACKET

yang ni memang xpernah pakai..
tapi seriously memang cantek..pakai nge maxi dress sesuai sangat..
Hanya RM 40 include postage (harga masa beli RM 97)
SIZE M















9 October 2013

BELVYA AIDIL ADHA PROMO!!

Assalamualaikum w.b.t


START 11 0KT - 18 0KT 2013


Alhamdulillah..nampaknya pihak HQ Belvya ada buat PROMO sempena Hari Raya Aidiladha.. memang KEBABOOOMMM dan MENARIK sangat.. anda mampu jimat sehingga RM 30 dengan pembelian 3 jar Belvya PSS ni.. kalau beli 2 jar, jimat RM 10 uolls.. so, cepat-cepat ajak mak, ayah, adik, abang, kakak, abang ipar, kakak ipar, kawan-kawan dan beli beramai-ramai scrub yang tengah HOT" kat pasaran sekarang ni.. cuba bayangkan kalau kongsikan beli 3 jar, tiap-tiap sorang hanya perlu bayar RM 75 sahaja untuk satu jar belvya.. tanpa perlu bayar postage ok!!! memang ini lah masanya untuk anda dapatkan Belvya PSS dengan harga yang cukup rendah dan menjimatkan..(ok, aku pulak yang teruja lebih)


Belvya PSS ni memang tak dapat diragui kehebatan scrub ini.. hanya selepas mandi, anda mampu jadi menghilangkan lemak-lemak tepu di badan anda.. tapi kene lah beli scrub Belvya PSS ni dan apply kan kat tempat yang bermasalah.. insya'allah pasti menjadi..


sekali lagi saya share kan TIPS UNTUK CEPAT KURUS hanya dengan Belvya PSS


gunakan AIR SUAM untuk basahkan dan bilas skin anda.. Belvya PSS tidak mempunyai apa-apa pantang tapi sekiranya tempat yang anda ingin scrub tu ada luka-luka, better tunggu luka tu sembuh dulu..kalau ingin KESAN YANG CEPAT, boleh amalkan DIET YANG SIHATdan juga lakukan SENAMAN. 


RASAKAN KEHEBATAN SCRUB AROMATHERAPY YANG MAMPU MENGHILANGKAN LEMAK DEGIL ANDA.


jadi tunggu apa lagi???
sebelum PROMO habis, cepat-cepat order meh!!! anda anda seminggu lagi untuk dapatkan harga HEBAT tersebut.. ;)


*sms/whatsapp/viber 011-11330105
*cod area Bachok/ Kubang Kerian ( Kelantan)
*email at nurulfarhanaderapa@gmail.com

HUBUNGI SAYA SEGERAA!!!! AGENT SAH BELVYA PSS


Saya pon guna Belvya PSS.. ;P . nak tahu pengalam saya menggunakan Belvya PSS?? click je link ini.. http://anadotdot.blogspot.com/2013/09/me-testimoni-belya-pss.html