9 October 2013

BELVYA AIDIL ADHA PROMO!!

Assalamualaikum w.b.t


START 11 0KT - 18 0KT 2013


Alhamdulillah..nampaknya pihak HQ Belvya ada buat PROMO sempena Hari Raya Aidiladha.. memang KEBABOOOMMM dan MENARIK sangat.. anda mampu jimat sehingga RM 30 dengan pembelian 3 jar Belvya PSS ni.. kalau beli 2 jar, jimat RM 10 uolls.. so, cepat-cepat ajak mak, ayah, adik, abang, kakak, abang ipar, kakak ipar, kawan-kawan dan beli beramai-ramai scrub yang tengah HOT" kat pasaran sekarang ni.. cuba bayangkan kalau kongsikan beli 3 jar, tiap-tiap sorang hanya perlu bayar RM 75 sahaja untuk satu jar belvya.. tanpa perlu bayar postage ok!!! memang ini lah masanya untuk anda dapatkan Belvya PSS dengan harga yang cukup rendah dan menjimatkan..(ok, aku pulak yang teruja lebih)


Belvya PSS ni memang tak dapat diragui kehebatan scrub ini.. hanya selepas mandi, anda mampu jadi menghilangkan lemak-lemak tepu di badan anda.. tapi kene lah beli scrub Belvya PSS ni dan apply kan kat tempat yang bermasalah.. insya'allah pasti menjadi..


sekali lagi saya share kan TIPS UNTUK CEPAT KURUS hanya dengan Belvya PSS


gunakan AIR SUAM untuk basahkan dan bilas skin anda.. Belvya PSS tidak mempunyai apa-apa pantang tapi sekiranya tempat yang anda ingin scrub tu ada luka-luka, better tunggu luka tu sembuh dulu..kalau ingin KESAN YANG CEPAT, boleh amalkan DIET YANG SIHATdan juga lakukan SENAMAN. 


RASAKAN KEHEBATAN SCRUB AROMATHERAPY YANG MAMPU MENGHILANGKAN LEMAK DEGIL ANDA.


jadi tunggu apa lagi???
sebelum PROMO habis, cepat-cepat order meh!!! anda anda seminggu lagi untuk dapatkan harga HEBAT tersebut.. ;)


*sms/whatsapp/viber 011-11330105
*cod area Bachok/ Kubang Kerian ( Kelantan)
*email at nurulfarhanaderapa@gmail.com

HUBUNGI SAYA SEGERAA!!!! AGENT SAH BELVYA PSS


Saya pon guna Belvya PSS.. ;P . nak tahu pengalam saya menggunakan Belvya PSS?? click je link ini.. http://anadotdot.blogspot.com/2013/09/me-testimoni-belya-pss.html



No comments: