18 October 2013

PRE LOVED ITEM

Assalamualaikum..

akhirnya boleh jugak update blog ni..
line broadband sejak dua menjak ni memang mcm ciput vavi...huhu..
lembap semacam..
hari ni baru dpat update..ok!
just nak update ttg pre loved item ni..
memang love sangat..
tapi dah xley pakai..xmuat..
clothes kat bawah ni ada yang xpernah sy pakai..
yang pakai pon boleh kira..sekali jer..hehe..



untuk order, sila sediakan details di bawah siap-siap tau!!
*nama
*alamat
*no fon
*name item

hantarkan details tersebut ke 011-11330105.. whatsapp pon boley..
kalau nak email, emailkan ke nurulfarhanaderapa@gmail.com


MAXI DRESS MUSTARD 

baru sekali je pakai.. 
hanya RM 25 include postage
FREE SIZE









PEPLUM DRESS (ONE PIECE)

Sekali seumur hidup pakai..
Hanya RM 40 include postage
FREE SIZE











PEPLUM JACKET

yang ni memang xpernah pakai..
tapi seriously memang cantek..pakai nge maxi dress sesuai sangat..
Hanya RM 40 include postage (harga masa beli RM 97)
SIZE M















No comments: