12 November 2013

SF BEAUTY SALE!!!

SALE DATANG LAGI!!!

Kali ini SF BEAUTY telah mengadakan sale!!

SELAMA TIGA HARI!! 



13/11/2013 - 16/11/2013



SET SF BEAUTY VITAMIN C/ E : 
RM 75 FREE POSTAGE

TRIAL SET VITAMIN C/ E:
RM 60 FREE POSTAGE

SABUN VITAMIN C/ E : 
RM35 FREE POSTAGE

KRIM MALAM/SIANG : 
RM 35 FREE POSTAGE

KRIM 2IN1 : 
RM 60 FREE POSTAGE


SMS/WHATSAPP/VIBER 011-11330105 (ana)
add fb (search Nurul Farhana SF) dan  inbox terus ke fb saya..




CEPAT SEBELUM TERLAMBAT!!!









11 November 2013

SECRET BUST UP

Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk minuman pembesaran payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan 1000mg pueraria mirifica dalam setiap sachet adalah paling tinggi berbanding produk lain, pastinya kesannya juga berganda lebih cepat , efektif dan hebat!

 
10 sebab Kenapa Secret Bust Up menjadi PILIHAN TERBAIK ??
 
1- Kesan seawal 5 hari kerana kandungan phytoestrogen dalam pueraria mirifica yang tinggi iaitu 1,000mg setiap sachet, dos yang paling maksimum untuk penyerapan lebih pantas dan berkesan.

2- Gabungan collagen dan pueraria mirifica memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilannya.

3- Gabungan pueraria mirifica dan vitamin C memberikan kesan 10 kali ganda lebih pantas untuk pueraria mirifica menyerap ke dalam badan dan memberi efek yang cepat.

4- Perisa soya yang sangat sedap. Boleh dicampur bersama minuman kegemaran anda.
 
5- Harga yang PALING MURAH !! Hanya RM136 (tiada produk pesaing menawarkan harga semurah ini) kerana setiap kotak mengandungi 30 sachet dengan berat 25 gram persachet.

6- Boleh diambil sewaktu haid dan ibu menyusu bayi.

7- Buatan bumiputera Islam, 100% HALAL, tiada bahan gelatin yg haram, 100% buatan Malaysia (jadi anda boleh menikmatinya tanp ragu2).

8- Tiada kesan sampingan kerana 100% daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

9- Boleh diambil oleh wanita usia awal 20-an hingga usia 70-an.

10- Diakui keberkesanannya dengan banyak TESTIMONI PENGGUNA Malaysia.
 
 
Lima Bahan Utama dalam Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
 
* Pueraria mirifica gred terbaik (8,000mg, extra 22,000mg)
* 6000mg Hydrolyzed marine collagen per sachet
* Vitamin C
* Glutathione
* campuran madu lebah, ekstrak apricot dan ekstrak tomato


Fungsi Pueraria Mirifica Terhadap Tubuh Wanita:
 
~ membesarkan payudara yang kecil dan leper.
~ memejal dan menegangkan payudara kendur.
~ mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
~ membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
~ mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
~ menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
~ mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara.
~ melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
~ awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.
 
 
Fungsi Marine Collagen dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
 
~ mengangkat dan menegangkan payudara lembik dengan efektif kerana collagen bertindak bersama phytoestrogen menegangkan kulit kendur sekitar payudara.
~ Collagen adalah juzuk utama dalam organisasi knot (knot organization). Ia boleh menyokong bentuk badan manusia, melaksanakan bentuk badan yang sempurna seperti mengambalikan keanjalan payudara dan pinggul.
~ memberi kulit yang anjal dan cantik dengan cepat kerana kandungan collagen yang tinggi iaitu 6000mg collagen persachet.
~ menganjalkan kulit berkedut disebabkan pertambahan usia
~ memutihkan kulit kusam kerana collagen bertindak menghasilkan kulit muda remaja
 
 
Fungsi Glutathione dalam produk Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
 
~ melambatkan munculnya tanda-tanda penuaan seperti kedut, rambut gugur, beruban, pigmentasi, kulit kusam dan lain-lain.
~ mempengaruhi antioksidan lain seperti Vitamin C & Vitamin E untuk bekerja dengan lebih optimal.
~ Diberi jolokan sebagai MASTER ANTIOKSIDAN kerana telah diakui oleh para ahli perubatan antarabangsa bahawa belum ada antioksidan lain yang mampu menyamai kekuatannya.
~ Meningkatkan kecerahan warna kulit (memutihkan) seluruh badan. Ini kerana kesan pemutihan terjadi dengan sangat baik dengan pengamalan glutathione.
~ Melembutkan dan menghaluskan tekstur kulit (glowing).
~ Kulit menjadi kenyal dan anjal.
~ Memelihara kesihatan rambut & kuku.


10 manfaat hebat Secret Bust Up Pueraria Mirifica:
 
1- Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda
 
2- Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.
 
3- Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.
 
4- Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.
 
5- Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.
 
6- Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.
 
7- Dapat mengatur kitaran haid dan melancarkan lagi darah haid bagi wanita yang menghadapi masalah kitaran haid tidak menentu.
 
8- Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari kerana kandungan phytoestrogen yang tinggi dalam Secret Bust Up mempercepatkan tindak balas hormon dalam badan.
 
9- Tiada kesan sampingan di kemudian hari kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Bust Up adalah bahan semulajadi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.
 
10- Gabungan Pueraria Mirifica dan Collagen memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilan.


CARA PENGAMBILAN:
 
- 1 sachet sehari, dibancuh bersama minuman kegemaran atau air suam.
- untuk kesan maksimum, bancuh dalam susu tepung, elakkan teh dan kopi
- sebaiknya diambil bermula pada hari pertama haid untuk membantu keseimbangan hormon.
- waktu terbaik ialah sebelum tidur malam.

Berminat mencuba?
Jom order..
 
HARGA KAMI:
RM136(S), RM146(S/S)
1 KOTAK = 30 SACHET


ORDER SMS/WHATSAPP 011-11330105


8 November 2013

LAVINDA SKINCARE SET EKSKLUSIF & PRIMER

Assalamualaikum

haaaaa... nak bagitau uolls yang Lavinda Skincare dah keluarkan Set Ekslusif untuk anda di luar sana.. sebelum ni, Lavinda Skincare just ada sabun, krim malam dan siang yang dipanggil Set Primer.. Now, pihak Lavinda buat penambahan produk iaitu Toner Collegen Lavinda.. kira nya Set Ekslusif ni ada sabun, krim malam, krim siang dan juga toner.. lagi satu krim malam and siang berat nya 15g.. kalau set primer berat krim malam siang ni 7g jer.. 







SET EKSLUSIF

RM 120
(sabun, toner, krim malam 15g dan krim siang 15g )
*sabun boleh pilih samada jenis gel @ ketul
tahan dalam 2 bulan lebih



SET PRIMER

RM 90
(sabun, krim malam dan krim siang)
*sabun boleh pilih samada jenis gel @ ketul
tahan dalam sebulan lebih



Toner Collagen Lavinda


Lavinda Skincare juga boleh dibeli dalam loose pack (asing-asing)


LOOSE PACK

Lavinda Soap : Rm 30
Lavinda Krim Malam 15g : Rm 45
Lavinda Krim Malam 7g : Rm 30
Lavinda Krim Siang 15g : Rm 45
Lavinda Krim Siang 7g : Rm 30
Lavinda Toner : Rm 18

*price including postage

interested??

sms/whatsapp 011-11330105 (ana)


see!!! harga ok kan?? tak mahal and tak murah sangat.. affordable gitu.. so sesiapa yang tengah cari 
produk tuk kulit muka ni, boleh la cuba sekarang! hasil nya pasti MELETOOOPP!!
testimoni pon semakin hari semakin ramai. nanti kita kongsikan testimoni pengguna
 Lavinda Skincare ni yer. daaaa


7 November 2013

WAKA BLOUSE

Assalamualaikum

New collection of long sleeve cotton Waka blouse with black, brown, grey, pink, purple, red and turquoise.
 It made from cotton material , soft and stretchable. It is free size and can fit up to XL size. 
The blouse can match with our paisley skirt and look trendy.


Measurements when laid flat for N770
* free size (can fit up to XL size)
* blouse length 70cm (front), 90cm (side)
* Shoulder 50cm
* bust 50cm,
* armhole 25cm
* sleeve length 60cm



INTERESTED???



SMS/WHATSAPP 011-11330105


give ur details 
1 : Name
2 : Address
3 : No. Fon
4 : Code Item





CINDERELLA MAXI DRESS


Assalamualaikum

Cinderalla Maxi Dress Is Cominggg!!!

Trendy!! Gorgeous!! Sopan!!
dihiasi Lace Hitam di sekitar pinggang dan tangan. 
Menambahkan lagi seri si pemakai


Cinderalla Maxi Dress

Price : RM 85

Material : Lycra (smooth/ soft/ strechable)

Size : Free Size ( Suggested S to L/XL size)

Measurements (Width Only) :

Shoulder : 15~18 inch
Bust : 18~21 inch
Waist : 14~17 inch
Hips : 26~28 inch
Sleeve Lenght : 24 inch
Lenght ( shouler to floor ) : 59 inch


INTERESTED???


SMS/WHATSAPP
 011-11330105

INBOX FB
 (search Nurul Farhana SF)


~LIMITED STOCK~

:::FIRST COME FIRST SERVE:::



CODE ITEM : PINK/GREY


CODE ITEM : BLUE/ PEACH


CODE ITEM : SOFT OREN/ DARK PURPLE


CODE ITEM : TURQOISE/ SOFT BLUE


CODE ITEM : SOFT PURPLE/ TURQOUISE


CODE ITEM : RED/PEACH