8 November 2013

LAVINDA SKINCARE SET EKSKLUSIF & PRIMER

Assalamualaikum

haaaaa... nak bagitau uolls yang Lavinda Skincare dah keluarkan Set Ekslusif untuk anda di luar sana.. sebelum ni, Lavinda Skincare just ada sabun, krim malam dan siang yang dipanggil Set Primer.. Now, pihak Lavinda buat penambahan produk iaitu Toner Collegen Lavinda.. kira nya Set Ekslusif ni ada sabun, krim malam, krim siang dan juga toner.. lagi satu krim malam and siang berat nya 15g.. kalau set primer berat krim malam siang ni 7g jer.. 







SET EKSLUSIF

RM 120
(sabun, toner, krim malam 15g dan krim siang 15g )
*sabun boleh pilih samada jenis gel @ ketul
tahan dalam 2 bulan lebih



SET PRIMER

RM 90
(sabun, krim malam dan krim siang)
*sabun boleh pilih samada jenis gel @ ketul
tahan dalam sebulan lebih



Toner Collagen Lavinda


Lavinda Skincare juga boleh dibeli dalam loose pack (asing-asing)


LOOSE PACK

Lavinda Soap : Rm 30
Lavinda Krim Malam 15g : Rm 45
Lavinda Krim Malam 7g : Rm 30
Lavinda Krim Siang 15g : Rm 45
Lavinda Krim Siang 7g : Rm 30
Lavinda Toner : Rm 18

*price including postage

interested??

sms/whatsapp 011-11330105 (ana)


see!!! harga ok kan?? tak mahal and tak murah sangat.. affordable gitu.. so sesiapa yang tengah cari 
produk tuk kulit muka ni, boleh la cuba sekarang! hasil nya pasti MELETOOOPP!!
testimoni pon semakin hari semakin ramai. nanti kita kongsikan testimoni pengguna
 Lavinda Skincare ni yer. daaaa


No comments: