3 March 2014

LIP SCRUB & BODY SCRUB by IrisSential

assalamualaikum..

hye readers!!! i ada produk baru tau untuk korang2 yang fanatik terhadap kecantikan.. memang lovely sangat lah produk ni.. tengok packaging nya pon dah buat i geram tau.. haaaaa!! kali ni i nak perkenalkan uolls Produk Iris Essential!!! produk ni disediakan dalam bentuk body scrub dan juga lips scrub.. jom kita cekidout!!! zassSSssssSSSSsss!!!!!





Iris Body Scrub




Body Scrub Flavours. Come in three different flavours to make u happy.. 


choose ur favourite flavours darlings!!

Tomato
Yogurt & Milk
Mixed Fruits

RM 18 excluding postage




ok..body scrub ni memang terbaik lah sepanjang i hidup kat atas muka bumi ni.. bau ni wangi gila!!! rasa cam nak telan je.. bau macam fruits or candy gitu.. lepas tu, bila dah scrub satu badan, mak ai!!!! lembut gila kulit.. pastu terperasan cerah sedikit berbanding sebelum scrub.. kalau uolls xpercaya, uolls sndiri kene guna then baru lah tahu hasil nya.. i bukan ckp kosong yer..semua berdasarkan pengalaman i sendiri.. bila i jual sesuatu barang tu, i akan try guna kat diri sendiri dulu.. baru lah boleh bagitahu kat customer hasil nya macam mane kan?? harga scrub ni x mahal pong. RM 18 je..bekas nya pon boleh tahan besar nya..so memang tak rugi lah..




Iris Lip Scrub



Come in 10 exciting flavours with cute packaging like a candy!!


choose ur flavours darlings!!

Apple
Strawberry
Buttermilk
Pineapple
Mango
Cappuccino
Coklat
Honeydew
Blueberry
Sunkist

RM 8 excluding postage



see!!! geram gila kan tgk packing dia.. rasa cam nak telan sekali ngan bekas comel tu je..haish!!oh ye..first time i bukak je lip scrub tu, mak aiiii!!!! macam gula2 bau nya.. pastu masa nak gosok2 scrub tu kat bibir ni, hampir nak telan je scrub ni.. memang tercabar betol!! hahaha..oh yer.. i pilih flavour strawberry.. memang betol2 bau strawberry lah!! harga hanya rm8 sajo!!!murahkan?? kan?







HOW TO USE LIPS SCRUB




HOW TO USE BODY SCRUB??





antara fungsi iris body scrub :

menanggalkan daki-daki degil pada badan
mencerahkan kulit
melembapkan kulit
menghilangkan cela-cela dikulit
mengurangkan/ memudarkan strechmark



so yang nak order, boleh sms/whatsapp 011-11330105

anda cuba, anda sendiri yg akan rasai hasilnya!!!
BELIEVE ME!!!